سندروس (سندلوس : که اشتباه به این نام میخوانند درست آن سندروس است) صمغ نوعی درخت زرد و شفاف و بسیار شبیه کهرباست ولی بوی خوبی ندارد، سندروس بر دو نوع است:اگر یک نوع ان را بر روی اتش بگیرید نرم و رقیق می شود و نوع دوم را اگر بر روی آتش بگیرید ، به هم می آید و جمع می شود. از این میان نوع اول بسیار بهتر از نوع دوم است.
از سندروس در داروها استفاده می کنند . سندروس اثر فوق العاده ای برای درمان خون ریزی بینی و بند اوردن خون ریزی جراحت ها دارد. همچنین بهترین دارو برای خون بالا آوردن است. سرما خوردگی به وسیله سندروس برطرف میشود، لثه را محکم می کند و داروی خوبی برای دندان درد است اگر سندروس را داغ کنند و بر روی موضع ورم کرده بدن بگذارند و ببندند بسیار مفید است. من سندروس به رنگ های سبز زرد آبی قرمز رو دیدم بهترین نوعش رنگ قرمزشه.
امام باقر(ع) درروایتی سندروس را با سایرادویه به طریق بخور نافع دیوانگی فرموده اند{عیون الاخبار.ج2ص 43 وصحیفة الرضا ص34}
اگر اطلاعاتم غلطه با ذکر دلیل بهم بگید خوشحال میشم.
حالا سوالی که برای من پیش آمده اینه که چرا اینقد قیمتش گرونه؟ من تا حالا نگین ازش ندیدم چرا بصورت نگین نمیزنند ؟ علت گرونی سندروس بخاطر کدوم ویژگیشه؟
من فکر کنم دلیله گرونیش این باشه که نوع صنعتیش هنوز وارد بازار نشده یا نمیشه ساختش . اگه کسی اطلاعاتی در موردش میدونه تو این تاپیک بگه خوشحال میشم.